Black Sea Oil & Gas S.R.L.

About This Project

blacksea

Black Sea Oil & Gas SRL, deţinută integral de Carlyle International Energy Partners, este o companie independentă de petrol şi gaze cu sediul în România care desfăşoară operaţiuni de explorare, dezvoltare şi exploatare a resurselor convenţionale de ţiţei şi gaze naturale. În prezent portofoliul companiei este alcătuit din concesiunea privind perimetrele XV Midia – Zona de Apă de Mică Adâncime şi XIII Pelican, situate în platforma continentală a Mării Negre, la care BSOG deţine o participaţie de 65% şi calitatea de operator.

 

Compania vizează îndeplinirea obiectivului de punere în producţie a resurselor sale de gaze naturale descoperite în platoul continental al Mării Negre (Ana şi Doina), desfăşurarea de noi activităţi de explorare şi evaluare în Marea Neagră precum şi identificarea de noi oportunităţi atât în România cât şi în regiune.

 

BSOG intenţionează să implementeze Proiectul de Dezvoltare Gaze Naturale Midia (Proiectul MGD) care va consta în cinci sonde de producție offshore, un sistem de producție submarină a gazelor naturale, o platformă de producție offshore, o conductă de transport a gazelor compusă dintr-o secţiune offshore de 125 km şi o alta pe uscat și o instalație de tratare a gazelor pe uscat. Odată obţinute toate aprobările necesare pentru realizarea Proiectului MGD, vor fi necesari 2 ani pentru construirea platformei offshore, săparea sondelor de dezvoltare, montarea conductelor offshore şi onshore şi construirea staţiei de tratare a gazelor.