Siguranta mediului

Dezvoltarea industriei de petrol și gaze offshore: siguranta mediului

Companiile care vor dezvolta resurse offshore în Marea Neagră sunt angajate în operațiuni sigure și responsabile din punct de vedere al mediului.

Producătorii de petrol și gaze naturale din Marea Neagră proiectează, operează și întrețin instalații și echipamente pentru a preveni incidentele și sunt dedicați îmbunătățirii continue a performanței de mediu pe parcursul operațiunilor lor.
Producătorii de petrol și gaze naturale din Marea Neagră sunt dedicați în a-și desfășura afacerea în condiții de siguranță și securitate protejând, astfel, siguranța angajaților, antreprenorilor, clienților și publicului.

Pentru producătorii de petrol și gaze naturale din Marea Neagră siguranta este pe primul loc. De aceea:

  • Proiectează și întrețin instalați echipamente, furnizează cursuri de instruire și efectuează operațiuni într-un mod care protejează oamenii și proprietatea;

  • Au sisteme și proceduri implementate care au ca scop protejarea siguranței fizice a oamenilor și a proprietății, controlarea accesului în zonele de lucru și protejarea sistemelor de control al datelor și operațiunilor; și

  • Sunt dedicați și depun eforturi continue de a identifica, elimina sau gestiona riscurile cu privire la siguranță asociate activităților lor. Fac verificări și evaluări asupra operațiunilor pentru a îmbunătăți în mod continuu implementarea măsurilor de siguranță și pentru a impune un simț de responsabilitate și asumare în desfășurarea de activități în siguranță la locul de muncă.

Producătorii din Marea Neagră respectă toate legile și reglementările în vigoare din domeniul mediului și aplică standarde responsabile acolo unde nu există legi sau reglementări.

Producătorii de petrol și gaze naturale din Marea Neagră sunt dedicați în a-și desfășura afacerea în condiții de siguranță și securitate protejând, astfel, siguranța angajaților, antreprenorilor, clienților și publicului.

  • Reglementare de mediu eficientă: Producătorii de petrol și gaze naturale din Marea Neagră lucrează împreună cu guvernul, autoritățile de reglementare și grupurile din industrie pentru a sprijini și încuraja dezvoltarea timpurie a legilor și reglementărilor eficiente în domeniul mediului ce iau în considerare riscurile, costurile și beneficiile, inclusiv efectele asupra aprovizionării cu energie și produse.

  • Gestiune de mediu: Încurajează grija și respectul față de mediu și dezvoltă metode de instruire și practici de operare adecvate.